Een nieuwe start!

Zo blij om te kunnen zeggen, dat ik weer een stap vooruit heb kunnen maken! Bekijk mijn vernieuwde site en nieuw aanbod!

Zoals zoveel ondernemers tijdens deze crisis, realiseerde ik mij al een tijdje dat er nieuwe kansen voor het oprapen liggen! Maar toen de bodem van mijn budget rapper in zicht kwam, dan ik gehoopt had, moest ik opeens een tandje bij schakelen! En hier is het resultaat! De layout van mijn site zal hier en daar nog wel veranderen, en achter de schermen is nog veel te sleutelen om jullie sneller te kunnen helpen, maar het begin is er!

En met mijn nieuwe aanbod, waar ik straks nog meer over zal vertellen, breekt ook eindelijk het moment aan, dat ik mijn blogpagina fatsoenlijk zal gaan vullen! Elke twee weken zal ik iets met jullie delen over natural running, hardlopen in het algemeen, runningtherapie, gezondheid, voeding, ademen, mediteren, kortom alles wat voor mij te maken heeft met een Natural Running lifestyle! En mijn eerste blog (na deze) start morgen!

Dan nog over mijn aanbod. Natural running is uitgebreid met een intensievere cursus die je de mogelijkheid biedt om natural running echt als leefstijl op te gaan pakken en niet alleen een techniek waarmee je kan hardlopen. Ik heb er heel veel zin in om mee te gaan starten! Bovendien zijn beide Natural Running Cursussen gepimpt met allerlei extraatjes, waar ik nu verder niets over ga verklappen!

Ook het aanbod van Runningtherapie heeft een ander jasje gekregen. Allereerst heb ik het Run2bFree! genoemd. Dit dekt voor mij de lading beter en hopelijk spreekt het ook meer mensen aan dan de term runningtherapie. Bovendien ga ik ook starten met groepen. Daardoor wordt het dynamischer, laagdrempeliger en ook beter betaalbaar. Op deze manier hoop ik meer mensen te kunnen helpen met geweldige werk, wat hardlopen van zichzelf al doet!

En tenslotte ga ik over 1 maand van start met een online aanbod! Heel spannend en ook best wel een strakke deadline, maar ik heb er hoge verwachtingen van!

Ik hoop jullie binnenkort weer allemaal te kunnen zien! En anders… spread the word!

Liefs, Mirjam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s