Over mij…

Over mij…

Ik ben Mirjam, eigenaar van Runways Amersfoort, en al meer dan 20 jaar bezield hardloper. Als ik maar een paar keer per week mijn schoenen uit mag doen en het bos in kan gaan om te rennen, dan blijft het met mij goed gaan en kan ik het leven aan! Want dat is wat ik het liefst doe als ik ga rennen; op blote voeten en over (on)gebaande paden lekker gaan en zoeken waar de energie te vinden is!

In alles wat ik doe vind je twee thema’s terug: bewegen en natuur. Dit komt voort uit mijn overtuiging dat de natuur niet alleen om je heen is of daarbuiten in het bos, maar dat deze vooral in jou zelf zit! Door te gaan bewegen in die natuur kan je je weer verbonden gaan voelen met je eigen natuur en je vrijer gaan voelen. Contact maken met je basis en de essentie in jou gaan voelen en leven!

Daardoor zullen mijn lessen altijd eenvoudig, duidelijk en concreet zijn. De natuur heeft namelijk altijd een antwoord. En de antwoorden op jouw vragen liggen daarom al in jou verscholen. Mentaal en ook fysiek. We hoeven ze alleen nog maar samen naar boven te halen. Leren herkennen, erkennen, volgen en leven!

Als coach ervaren anderen mij als open en eerlijk, met aandacht voor iedereen afzonderlijk. Ik ben authentiek maar ook een beetje eigenzinnig. Ik doe de dingen op mijn manier, maar wel altijd afgestemd op de ander.

Ik ben gedreven in mijn werk, enthousiast en bevlogen voor wat ik doe. Hoewel daadkracht en stoerheid vaak aan mij gekoppeld worden, word ik ook gezien als een vriendelijk en zacht persoon.

Ik kijk ernaar uit om de natuur in jou naar boven te halen en lekker een rondje in het bos of door de duinen te gaan rennen of wandelen! En mijn passie voor natuur en bewegen met jou te delen…


“Look deep into nature, and you will understand everything better”

Albert Einstein