FlowRunning

There are moments when everything comes together, when the simple act of running is enough to fulfill your entire soul. That’s Flow, Filip Latter

Hardlopen om in je Flow te komen, maar ook hardlopen vanuit je Flow!

Je loopt al jaren hard, maar de laatste tijd gaat het je niet meer zo makkelijk af. Het kost moeite, het voelt zelfs zwaar en je hebt er niet zoveel plezier meer in. Je weet vaak ook niet meer waarvoor je het nu eigenlijk doet…

Of: je probeert al een tijdje te gaan hardlopen, maar je komt niet verder dan de drempel, die ene keer per maand of dat kleine stukje om het blok. Je kan jezelf niet motiveren om door te blijven gaan, terwijl je toch zo graag….

Dat klinkt alsof je je Flow in hardlopen op dit moment niet kan vinden! En nee, die Running Flow ervaar je niet alleen als topsporter bij de finish van je gouden olympische medaille! Diezelfde flow kan iedereen die hardloopt voelen! Tijdens een rondje door het bos of park of op die lange duurloop, die je helemaal niet gepland had…

Het gaat erom dat je “in sync” bent. Dat je contact maakt me je innerlijke staat van zijn en vanuit dit bewustzijn in beweging gaat komen.

En dat je weet, waar je naartoe wilt. Dat je een duidelijk “goal” voor ogen hebt, waar je blij van wordt, maar wat ook haalbaar is!

Dat vraagt om moed. Moed om even stil te staan en bij jezelf te rade te gaan. En dat je even al die blitse “er nooit genoeg van kunnen krijgen” lopers uit je omgeving aan je voorbij laat gaan. Dan kan je contact maken met wie jij bent, wat jij wilt en waarom.

En dan ontstaat Flow! Dan word je blij van wat je doet, gaat het moeiteloos en bereik je het gevoel dat je urenlang door kan gaan!

Dit kan je leren bij FlowRunning en meer. We gaan namelijk niet alleen op zoek naar je Running Flow, maar ook naar wie jij bent als loper (en als mens) en waar jouw Flow zit in je dagelijks leven. En hoe je hardlopen in kan zetten om meer Flow in je dagelijks leven of werken te ervaren.

Maar ook wat je aan je techniek kan veranderen om per direct meer Flow te ervaren! Dit is allemaal informatie die je helpt om weer te genieten van je sport, maar ook om ontspannen in het dagelijks leven te staan.

Want als loper en als mens ben je immers dezelfde? En het een kan je helpen om je op het andere vlak weer een stap vooruit te maken.

Voor wie is Flowrunning?

Voor iedereen die meer uit zijn hardlopen wil halen, zonder schema’s, keiharde doelen en uitgedachte looptechnieken. Maar door meer ontspanning en moeiteloosheid te ervaren in het lopen en daardoor ook in het dagelijks leven.

De cursus is zowel geschikt voor ervaren als beginnende hardlopers. Als je 10-15 minuten aan een stuk kunt joggen of hardlopen, kan je zonder problemen meedoen!

Opbouw van de cursus

De Cursus is als volgt opgebouwd; 5 lessen van ongeveer anderhalf uur met de volgende thema’s:

  • Kennismaking, wat is Flow en wie ben jij?
  • Ademen, aarden en bewustwording
  • Focus, concentratie en aandacht
  • Loslaten, vertrouwen en accepteren

In de afsluitende les komt alles bij elkaar in een FlowRun door een van de mooie buitengebieden van Amersfoort.

Na de cursus neem je je eigen werkboek mee, waarin je alles wat je gedaan en geleerd hebt, later nog eens rustig na kan lezen en gebruiken.

Praktisch

5-weekse cursus

Lessen van ongeveer 1,5 uur

€95,- per persoon

Inclusief werkboek

Klik op de button om je via het inschrijfformulier aan te melden. Hier vind je ook de data, waarop de cursussen plaats vinden.