Workshops

Volg een bestaande workshop of nodig mij uit bij jou op locatie!

Workshops

Barefoot walking

Ervaar hoe het is om nog dichter bij de natuur te zijn. Trek je schoenen uit en loop het bos in! Voel, ervaar, beleef en verwonder! In een workshop van 2 uur neem ik je mee in de wondere wereld van barefoot bewegen en leer je ontzettend veel over en van je lichaam; de natuur!

Kosten: €25,- p/p voor 2 uur durende workshop

Natural Running

Letterlijk vertaald; natuurlijk hardlopen. Hardlopen zoals het bedoeld is. In vogelvlucht neem ik je mee in de basis van het natuurlijk hardlopen en weet je in een notedop, wat je kan doen om blessurevrij en met minder moeite te gaan leren hardlopen.

Kosten: €25,- p/p voor 2 uur durende workshop

Trailrunning

Loop al een tijdje op de natuurlijke manier en ben je toe aan een extra uitdaging? Dan is de workshop trailrunning iets voor jou. We gaan langer en uitgebreider aan de slag met heuvels, mul zand en licht lopen. Hardlopen wordt nog meer een feestje!

Kosten: €15,- p/p voor 1 uur en 15 minuten

Workshop op maat

Een van bovenstaande workshop kan de basis vormen voor een teamuitje, teambuilding of studiemiddag! Of ik maak op maat met jou een mooi programma, waarin je met elkaar van elkaar en van de natuur en bewegen kan leren. Of om gewoon een leuke tijd met elkaar te hebben op een net iets andere manier!

Kosten: in overleg en afhankelijk van het aanbod.

Binnenkort
Zaterdag 7 oitober

Cursusdag Natural Running

Tijd 10:30 – 17:00

Amersfoort

Kosten: €95,- p/p

Meer informatie

Zondag 4 september

Natuurlijk Bewegen: zitten, staan en bewegen

Tijd 10:30 – 12:30

Locatie: Infobord Utrechts Landschap, Birkhoven, Barchman Wuytierslaan

Kosten €25,- p/p

Meer informatie

Wat anderen zeggen…

Heel fijn om bij Mirjam te trainen! Mirjam is deskundig, open en heeft oog voor alle deelnemers. Ze biedt veel mogelijkheden om op je eigen niveau te trainen en sterker te worden. Top!

Marieke

Beginnerscursus barefoot running gevolgd bij Mirjam. Leuk, leerzaam en theorie meteen in de praktijk toepassen. Mirjam heeft een fijn luisterend oor en oog voor hoe ik ren en hoe ik het hardlopen ervaar. Praktisch en zeker ook persoonlijk. Bruikbare tips om mijn hardlopen te verbeteren en met plezier barefoot te rennen. Deze cursus bij Mirjam kan ik zeer aanbevelen. Een mooie en gezellige ontdekkingstocht. Op naar mooie kilometers op mijn fivefingers! Dankjewel!

Marcha

Laten we samen iets geweldigs opbouwen.