Over

Mijn naam is Mirjam Melai. Ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van een zoontje van 6 en woon in Amersfoort. Hardlopen is al bijna dan 20 jaar mijn passie. Zeker sinds ik ben overgestapt naar barefoot hardlopen.

Ik heb ruim 15 jaar werkervaring in de GGZ als begeleider, manager en coach bij GGZ Centraal. Daarna heb ik 9 jaar gewerkt als verkoopmedewerker en filiaalmanager bij Kathmandu Outdoor & Travel.

In 2017 ben ik voor mezelf begonnen, heb diverse trainingen en opleidingen gevolgd en mag mezelf nu harldooptrainer, barefoot coach, runningtherapeut en Mindful Run instructeur noemen.

Voor mij is buiten sporten, in het algemeen, en hardlopen in het bijzonder een uitlaatklep en het helpt me om weer bij mezelf uit te komen. Het is een reden om naar buiten te gaan, een mogelijkheid om te genieten van de natuur en de manier om energie op te laden. Daarom heeft het mij zowel op persoonlijk, lichamelijk als geestelijk vlak veel gebracht.

Deze schat aan ervaringen wil ik graag delen met jou, door samen te hardlopen, of te wandelen en dit in te zetten als middel om jou je doelen te helpen bereiken. Wat dit doel ook mag zijn. Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in een van mijn loopgroepen of tijdens een 1-op1 traject.

Zoals je zult merken, verschijn ik tijdens mijn trainingen vrijwel altijd op minimalistische schoenen. Ook in mijn vrije tijd loop ik zoveel mogelijk op blote voeten of minimalistische schoenen, voor zover mijn ijdelheid dit toelaat. Omdat ik overtuigd ben van de voordelen van lopen op blote voeten en anderen daar graag mee kennis wil laten maken, organiseer ik 6 keer per jaar een blotevoetenwandeling in de omgeving van Amersfoort.

Ik hoop je bij een van mijn activiteiten in de toekomst te mogen ontmoeten, begeleiden  of coachen!