Running Bootcamp

Wat is Running Bootcamp?

Deze nieuwe manier van trainen is speciaal voor hardlopers! Het betreft een gevarieerde training, waarin de spieren van je gehele lijf aan bod komen, met als doel om je als hardloper sterker en leniger en dus sneller te maken.
Ben je echter geen hardloper, maar wil je wel graag in de buitenlucht aan je conditie, spieren en gewicht werken, dan is deze vorm van trainen ook zeer geschikt!

De Running Bootcamp bestaan uiteen warming-up van inlopen en losmakende oefeningen. Daarna gaan we aan de slag met kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen door middel van oefeningen of series van oefeningen.
Wat heb je nodig?
Bij Running Bootcamp worden tijdens de training geen attributen gebruikt. Het enige waar gebruikt van wordt gemaakt is je eigen lijf, obstakels onderweg en de zwaartekracht.
Voor wie?
Running Bootcamp is toegankelijk voor iedereen die 10 minuten aan een stuk kan rennen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen snelle en minder snelle lopers. De groep blijft in zijn geheel bij elkaar en iedereen traint op zijn eigen niveau en intensiteit!

Kosten
€60,- 10 trainingen (3 maanden geldig)
Eemplein Amersfoort op vrijdag: we verzamelen bij de fietsbrug aan de kant van Dara