Run2bFree!


Run2bFree of runningtherapie is een manier om bewegen, in dit geval rustig hardlopen, te gebruiken als spiegel. Als middel om stappen te zetten op die vlakken in je leven, waar je nu problemen ervaart.

En daarmee is hardlopen een sleutel om te komen tot antwoorden op jouw levensvragen of fysieke problemen. Al rennend of joggend, al naar gelang jouw vermogen op dat moment, kom je je eigen grenzen tegen, die vaak naadloos aansluiten op de thema’s, waar jij in je dagelijks leven mee worstelt.

Hardlopen zorgt ervoor dat ‘geluk hormonen’ aangemaakt worden in je lijf en worden opgemerkt door je brein. Je gaat je er letterlijk beter door voelen! Bovendien ben je buiten, en ik kies bij voorkeur voor een natuurlijke omgeving, wat ook een positieve uitwerking heeft op je gemoedstoestand en je mentale gestel.

Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zijn een wezenlijk onderdeel van Run2bFree. Op deze manier leer je weer contact te maken met je lichaam.

Als Free-runner sta je uiteindelijk beter in contact met je lichaam, jezelf en je omgeving. Dit helpt je om moeitelozer door het leven te gaan en meer energie in je dagelijkse leven te ervaren!

Meer weten over hoe Run2bFree er in de praktijk uitziet? Klik dan op onderstaande button!


Vanwege de maatregelen rondom COVID19 geef ik op dit moment alleen individuele lessen of lessen aan tweetallen!

There is something magical about running after some distance, it transcends the body. Then a bit further, it transcends the mind. A bit further yet, and what you have before you, laid bare, is the soul. 

 - Kirstin Armstrong -