Hardlooptraining

Individuele coaching

Loop je al wat langer, maar loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan? Ben je beginner, maar durf vanwege fysieke problemen niet in een groep te starten? Dan is het mogelijk om een individueel traject in te gaan. Ik start dan met een vrijblijvende intake, waarna we de mogelijkheden bepalen en jij kiest hoe je aan de slag wilt gaan.

 

Groepstraining

Voor meer informatie over groepstrainingen ver wijs ik je door naar www.hardlopenamersfoort.nl

Ik heb al mijn loopgroepen bij Hardlopen Amersfoort ondergebracht, omdat ik de klant via hen meer kwaliteit en continuïteit kan bieden, dan ik als eenpitter kan. Het is nog steeds mogelijk om in een groep bij mij te trainen. Maar dan alleen als je je als groep van minimaal 6 deelnemers aanmeldt. Ik kan dan op maat een trainingsreeks voor je opzetten.

 

Trainingsschema’s

Als je traint voor een specifiek doel en dat volledig in eigen tijd en zonder begeleiding wilt doen, kan ik een schema voor je maken. Ik maak een schema voor 12 weken, waarin we een voor jou haalbaar doel stellen. We evalueren twee maal tussendoor om eventuele aanpassingen te kunnen maken. Contact verloopt meestal via mail en skype en in sommige situaties starten we met een intake en gezamenlijk trainingsronde.