Aanbod Run2bFree

Als Free-runner ga je al hardlopend aan de slag met je problemen.  Vaak dienen deze zich ook aan in het hardlopen en zijn de thema’s die je tegenkomt, in te zetten als een metafoor voor je dagelijks leven. Dus door te leren van wat je tegenkomt tijdens je hardloopsessies, leer je ook hoe je dit kan gebruiken in je dagelijks leven. Je leert je eigen gedragspatronen, gewoontes, niet-helpende gedachten of saboteurs herkennen en je gaat verkennen hoe je deze kan ombuigen, tegenspreken of stop kan zetten.

Vaak is het makkelijker om tot inzichten en stappen te komen, als je al in beweging bent.

Tijdens het lopen gaan we hier verder op in of jij werkt het verder thuis uit, tussen twee sessies.

In het geval van groepssessies, wordt er elke week een thema behandeld, wat je vervolgens met je loopmaatje tijdens het rennen verder bespreekt.

Voor wie is het programma van Run2bFree bedoeld?

Iedereen die gelooft in de kracht van bewegen en dit in wil zetten om de kwaliteit van zijn/haar leven te verbeteren. Dit kan zowel gaan om het verminderen van psychische als lichamelijke klachten of een combinatie hiervan. Vaak is het lastig te zeggen welke van deze twee vooropstaat, maar gaan ze wel samen.

Voor deelname aan dit traject is wel commitment nodig. Je moet bereid zijn om eerlijk naar jezelf te kijken en wat je tegenkomt ook aan willen pakken. En daarnaast is het nodig om je open te stellen voor een coach of groepsgenoot, die je teruggeeft, wat gezien wordt.

Dan kan ik met je mee lopen en je steunen in de stappen die je te zetten hebt. Dan ontstaat er een samenwerking, waardoor jij jezelf beter leert kennen en vooruitkomt in het proces waarin je gestapt bent!

Kosten voor de trajecten van Run2bFree:

  1. Run2bFree (runningtherapie) individueel (6 weken, €350,- inclusief intakegesprek)
  2. Run2bFree (runningtherapie) small group 2-4 (10 weken, €350,- inclusief intakegesprek)

Heb je nog vragen of wil je weten wanneer er een nieuwe groep van start gaat? Neem dan contact met mij op via deze link!

Wil jij graag aan de slag en een Free-runner worden? Meld je dan hieronder aan!