Online spreekuur voor natuurlijk hardlopen van start

Deze maand gaat het online spreekuur voor natuurlijk hardlopen van start!

Ongeveer 6-8 keer per jaar kan je dan via een link inbellen, tegelijk met andere lopers, om je vragen te stellen. Een uur lang beantwoord ik dan live al jullie vragen en geef ik uitleg. Het mooie is dat je ook kan mee luisteren met de vragen en antwoorden van anderen. Op deze manier hoop ik jullie een extra zetje in de goede richting te geven, of een nieuwe impuls aan je natuurlijk hardlopen avontuur te kunnen geven.

Hoe werkt het? Ik maak de data bekend via mijn site (agenda) en nieuwsbrief. Hierin plaats ik ook de link die je nodig hebt om in te kunnen bellen. Mocht je vooraf alvast je vraag bij mij neer willen leggen, dan kan je mij hiervoor een mail sturen of een bericht via mijn contactpagina. Je weet dan zeker dat je vraag aan bod zal komen!

Voor wie is het spreekuur en welke vragen kan je stellen? Zowel nieuwe lopers als oud-cursisten kunnen hun vragen stellen. Dus dit kan gaan over de planning van nieuwe cursussen, maar ook over klachten, aanschaf van schoenen, looptechniek of ademhaling. Alles waarmee ik je verder kan helpen in het proces van natuurlijk hardlopen!

Om het juiste moment voor zo’n spreekuur vast te kunnen leggen, heb ik een poll gemaakt met een aantal moment waaruit je kan kiezen. Hoe meer mensen deze invullen, hoe grotere de kans is dat iedereen ook gebruik kan maken van mijn spreekuur!

Je kan hier doorgaan naar de poll. Dankjewel voor het invullen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s