De basisbeginselen van Natural Running in een E-book

Om de theorie en praktijk van Natural running voor meer mensen laagdrempelig toegankelijk te maken, heb ik in de afgelopen maanden een E-book geschreven over de basisbeginselen van Natural Running. In een beknopte handleiding vind je een uitleg over de meerwaarde van minimalistisch schoeisel en daarna leg ik uit, waar je in ieder geval op moet letten om ook werkelijk profijt te hebben van deze oorspronkelijke manier van hardlopen en bewegen.

Zo vaak kom ik in mijn praktijk als trainer, barefoot coach en verkoper in een barefoot schoenenwinkel mensen tegen die denken dat ze het precies weten, maar toch niet moeiteloos en blessurevrij kunnen bewegen. En dit ligt er niet aan dat ze zich er niet in verdiept hebben. Maar vooral aan het feit dat er veel verkeerde informatie te vinden is op Youtube en andere internetkanalen. Verkeerde informatie, vaak door mensen die het zichzelf aangeleerd hebben en eigen ervaring doorgeven zonder er zich echt in verdiept te hebben, of onvolledige informatie, omdat onderschat wordt hoe belangrijk die basis is. En ook weer omdat veel barefoot lopers niet weten, waarom hun eigen nieuwe manier van bewegen nu eigenlijk zo succesvol is.

E-book Natural Running

In mijn E-book heb ik alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen 13 jaar heb opgedaan over barefoot bewegen en hardlopen samengevat en helder weergegeven. Zodat iedereen die het boek leest weet, waar de kern van barefoot bewegen zit en wat de sleutel is tot moeiteloos en blessurevrij hardlopen!

Zo heb ik veel geleerd van Ruth Langemeijer van Feetback Amsterdam, Rob Salomonson van W-being en Jan van Ede van De voeten van Jan. De Tarahumara indianen in Mexico inspireren mij en Chris mcDougal met zijn boeken en films over deze stam eveneens. De films van Mark Cucuzzella, diverse boeken over Barefoot Running, Ademhaling, meditatief lopen, chi-running, flowrunning, etc. Ook via social media leveren een aantal platformen als Movnat, the Footcollective, FMS, Voetentrainers, Wim Hof, Oxygenadvantage en nog veel meer een bijdrage aan het tot stand komen van dit E-book!

Speciaal voor jou, bloglezer, en de mensen die geabonneerd zijn op mijn nieuwsbrief heb ik een extraatje! Als jij namelijk via deze link mijn E-book download, krijg je 5% korting op je volgende cursus of workshop die je volgt bij Runways Amersfoort! Deze aanbieding geldt ook voor een workshop of cursus die we kunnen realiseren bij jou op locatie!

Voor een overzicht van geplande activiteiten kan je het beste naar de agenda op mijn website gaan. Of meld je aan voor mijn nieuwsbrief, die 6 keer per jaar verschijnt en waarmee je alle nieuwtjes als eerste ontvangt! Ik kijk er naar uit om elkaar binnenkort te ontmoeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s