Vogels kijken!

Dit zie je, als je nu je hardloopschoenen aantrekt en er op uit gaat! De beste tijd van het jaar om te starten met die goede voornemens: afvallen, conditie verbeteren, voor het eerst een 5 kilometer rennen of gewoon maar weer een je oude gewoonte oppakken. Dat kan allemaal bij Runways Amersfoort.

Bij mij train je in 15 weken naar een 5 km toe. We sluiten dit af met een deelname aan een evenement en lopen gezamenlijk jou eerste 5 km-wedstrijd. Het trainen gebeurt in kleine groepen van ongeveer 6 deelnemers. Zo ben je gegarandeerd van een goede begeleiding tijdens je trainingen. Alle trainingen worden zo veel mogelijk afgestemd op jou niveau, terwijl je toch niet alleen hoeft te te trainen.

Ik train mijn groepje volgens de principes van Sportrusten:                                            3x per week trainen, dagelijks 10 min ademhalingsoefeningen , voor de training 2 min ademhalingsoefeningen, 1 keer per week vogels kijken (of bloesems!) en 1 x per 3 weken voluit! Dit is een prettige en ontspannen manier om steeds weer naar een nieuwe uitdaging toe te trainen.

Je kan 1 of 2 keer per week komen trainen: dinsdagochtend, dinsdagavond(bij voldoende deelname) of zaterdagochtend.

Meld je aan via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s