Welkom bij Runways Amersfoort!

Wil jij gaan hardlopen en dit minimaal een half uur vol houden? Maar is de stap naar de atletiekvereniging om allerlei redenen te groot? Meldt je dan aan bij Runways Amersfoort. Hier kun je trainen in een klein groepje, met persoonlijke begeleiding en een deskundige trainer.

Je traint in een periode van 100 dagen toe naar je einddoel, drie keer per week te trainen, waar van 1 o 2 per week onder begeleiding. Het trainen in een kleiner groepje motiveert je en maakt het makkelijker om thuis ook de schoenen aan te trekken. Voor je het weet zijn er 100 dagen voorbij en heb je je doel bereikt.

Het grootste risico, dat je loopt , is dat je door wilt trainen naar grotere doelen. Check de mogelijkheden op deze site onder ‘Activiteiten’ en meld je zo snel mogelijk aan!

Tot snel, groetjes Mirjam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s